Domeni

Tražiš savršen domen?
Otkrij njegovu dostupnost odmah!

Tvoj domen je tvoj digitalni identitet. Izaberi domen koji će te najbolje predstaviti u digitalnom svetu!

Saznaj zašto nam veruju

Šta ti garantujemo

Stalna podrška

Redovno pratimo bezbednost tvog sajta i unapred te obaveštavamo o potencijalnim ranjivostima.

Napredna pordška

Naš iskusni tim senior programera stoji vam na raspolaganju za pružanje napredne pordške u slučaju izazovnih situacija. Ova usluga je potpuno besplatna jednom mesečno u skladu sa uslovima korišćenja.

Brzi i pouzdani

Ako naši antivirusni sistemi detektuju bilo kakvu pretnju, automatski će je bezbedno ukloniti, pružajući vam dodatni nivo zaštite bez potrebe za ručnim intervencijama.

Jednostavnost

Automatski pratimo sve kako bismo obezbedili da je uvek sve ažurirano i zaštićeno od poznatih ranjivosti.

Zagarantovan uptime

Svi naši serveri imaju hardverske i softverske rezervne kopije, čime se smanjuje mogućnost neprekidnog rada servera na stvarno zanemarljivih 0,01%.

Bezbedni serveri

Naši firewall sistemi pružaju zaštitu od hakera i različitih vrsta napada, čuvajući vašu bezbednost na internetu.

Svakodnevna provera

Svakodnevni monitoring pomaže u ranoj detekciji malvera pre nego što pretraživači imaju priliku da ga pronađu i stave na crnu listu tvoj sajt.

Visoke performanse

Bez obzira na izazove, naši hosting paketi pružaju ne samo brzinu, već i izuzetnu stabilnost kako biste se fokusirali na ono što je važno - uspeh vašeg sajta.
Prebaci sajt kod nas

Besplatno migriraj svoj sajt

Mi ćemo se pobrinuti oko procesa prebacivanja tvog sajta sa tvog starog hostinga na našu platformu, tako da se možeš fokusirati na ono što je važno.

Takođe, mi ne naplaćujemo troškove migracije.

Iskoristi 30-Dnevnu Garanciju Povraćaja Novca za Web Hosting

Razmišljaš o web hostingu ali te brinu dugoročne obaveze? True-False Hosting razume te zabrinutosti i nudi rešenje - naša čvrsta garancija povraćaja novca u roku od 30 dana. Ukoliko niste potpuno zadovoljni našim hosting uslugama, garantujemo brz i jednostavan povraćaj tvog novca, bez ikakvih dodatnih pitanja.

Za sve dodatne informacije ili ukoliko ti je potrebna pomoć da izaberete pravi hosting plan za tvoje potrebe, tu smo za tebe. Kontaktiraj nas odmah kako bismo zajedno osigurali da tvoj online prostor cveta. True-False Hosting je tvpk pouzdan partner na putu do online uspeha.